Lliurament de premis 2018

El passat 5 de maig es va realitzar l’acte de lliurament de premis del curs 2017/2018. Entre els premiats hi havia els campions de la lliga de futbol, les proves cangur i el grup de debat. Fins hi tot hi va haver un reconeixement pels àrbitres!

Lliurament De Premis 2017-2018

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Dia sense fum

El passat 1 de juny al vestíbul de l’institut es va celebrar el dia sense fum, per conscienciar als alumnes sobre els perills del tabac.

Dia Sense Fum

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Judici Nike

Es tracta d’un joc de rol basat en dades reals pels alumnes de 3r i 4t de la ESO.

TEMA: Afavorir el consum reflexiu i responsable i fomentar la discussió argumentada.

Els productes que usem habitualment són fruit del treball de moltes persones abans d’arribar a les nostres mans, han recorregut un llarg camí. Aquesta dinàmica es basa en dades reals sobre les condicions de fabricació de sabatilles esportives de l’empresa Nike (per ser un dels millor documentats). L’objectiu de l’activitat és que els participants en el joc comprenguin la dimensió de la desigualtat de les relacions de treball i comerç, el cost social dels productes i què significa ser consumidors responsables.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Diada de Sant Jordi

CONCURS DE LECTURA TEATRALITZADA

Aquest dilluns, de 9:00 a 11:00 hores, a l’Institut Llavaneres, es va realitzar un concurs de lectura expressiva. Cada classe havia treballat el text a l’aula i elegit un membre per representar-los. Els elegits van haver de llegir un text davant tots els alumnes de cada curs. El jurat, compost per Glòria de los Santos, Antònia Nogueras, Llüisa Costa i dos alumnes de Batxillerat, la Cristina Ramírez i la Carla Puente, decidirien els guanyadors. El premi va ser un bonus de 30€ per l’Abacus i un esmorzar de franc a la cantina per a tota la classe.

A 4t d’ESO els elegits varen ser la Laura Cortés (4tA), Laura Puig (4tB), Ona Rosset (4tC), Jana González (4tD). La guanyadora va ser la Laura Cortés.

A 3r d’ESO els elegits varen ser l’Albert Puigvert (3rA), en Daniel Torres (3rB), l’Andrea Llamazares (3rC) i la Clara Falcó (3rD). El guanyador va ser l’Albert Puigvert.

A 2n d’ESO els elegits varen ser Carla Alsina (2nA), Ismael Frankou (2nB), Cristina Tomàs (2nC), Nara Díaz (2nD) i Jan Tello (2nE). La guanyadora va ser Carla Alsina.

A 1r d’ESO els elegits varen ser: Pau Higueras (elegit per 1rA),  Joaquim Planes (elegit per 1rB), Mar Barrionuevo  (elegida per 1rC), Neus Bartrés (elegida per 1rD) i María Martín (elegida per 1rE). Va guanyar la Neus Bartrés, per tant es va endur el premi i la seva classe tindrà un esmorzar gratuït a la cantina.

Va ser molt emocionant i vam gaudir molt escoltant-los, esperem que els guanyadors gaudeixin dels merescuts premis!

David Plana 1rB

TOT PASSEJANT PER BARCELONA

Els alumnes de 2n de batxillerat tenen l’oportunitat de fer una volta per Barcelona, veure l’ambient, comprar llibres i fer-los signar pels autors i respirar una diada cívica i cultural que ens honora com a poble. És un privilegi poder-hi passejar a primera hora del matí, quan encara s’estan muntant les parades, sota un sol acollidor i càlid, envoltats de roses i de somriures. Perquè Sant Jordi ens defineix com a poble: valents, civilitzats i … tant de bo, cultes. Visca Sant Jordi!

Diada De Sant Jordi 2018

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Projectes interdisciplinars 2n Trimestre

Proj. Interdisciplinars 1r ESO (2nT)

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Diada de la dona treballadora

El passat 8 de març, alumnes i professors de l’Institut ens vam solidaritzar amb la Diada de la Dona Treballadora i ens vam adherir a la lectura del Manifest que, gairebé simultàniament, s’estava llegint a la Plaça de la Vila del municipi. Aquí us en deixem un testimoni

Diada Dona Treballadora

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Jornades Culturals 2018

Durant els dies 7, 8 i 9 de febrer l’activitat habitual de l’institut s’ha vist alterada per la realització de les jornades culturals (el dimecres 7 i el dijous 8) i la celebració del carnaval (el divendres 9). Els dos primers dies, mentre els alumnes de segon de batxillerat feien la presentació del seu Treball de Recerca i els de primer de batxillerat estaven de viatge a Itàlia, la resta de cursos han deixat els llibres i les classes per tal d’assistir a xerrades i tallers de temàtica molt diversa.

En els següents enllaços podeu accedir a les galeries fotogràfiques d’aquestes activitats:

Tallers i xerrades

Classe més culta

Concurs de comparses de carnaval

Projectes Interdisciplinars 1r Trimestre

Proj. Interdisciplinars 1r ESO (1rT)

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar
;

Proj. Interdisciplinars 2n ESO (1rT)

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

 

Festival de Nadal 2017

Un any més els alumnes de 1r de Batxillerat van organitzar el festival de nadal de l’institut.

Amb el gimnàs ambientat com un aeroport, els alumnes de batxillerat van preparar diverses actuacions musicals i gags. També vam poder gaudir de actuacions d’altres alumnes de l’institut que van voler participar… i de les actuacions dels professors que van fer un ball i van tocar un parell de temes en directe! Això a part de la ja tradicional nadala que cada any dediquen als alumnes de l’institut.

Aquí us deixem amb un recull de fotografies del festival!

Festival De Nadal 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar