Exposició de Pere Casanoves

El dia 5 d’abril els alumnes d’Expressió Visual i Plàstica de 4t d’ESO van visitar l’exposició ‘Ritmes infinits’ de l’escultor mataroní Pere Casanoves al Museu de Can Caralt.

Van poder parlar directament amb l’artista i fer-li preguntes en relació a la seva obra i la d’altres artistes com Oteiza o Plensa, que realitzen les obres al seu taller d’escultura de Mataró.

Projecte reacciona

A continuació us deixem el vídeo fet pels alumnes de 4t d’ESO de la matèria optativa de Visual i plàstica per al Projecte Reacciona, titulat Realitat Invisible:

Realitat Invisible from Taller de Cinema on Vimeo.

Fotos del rodatge:

Rodatge Realitat Invisible

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Treballs de Visual i Plàstica de 4t d’ESO

Aquests dies el vestíbul del centre està decorat amb l’exposició “Picasso”, que gira al voltant del cubisme, estil que va descobrir el gran pintor malagueny i que ell mateix definia  com: todo arte de creación es un arte de destrucción. Descompon les formes del cos humà en formes geomètriques, triangles, rombes… El treball, fet pels alumnes de 4t d’ESO, ha consistit en agafar obres importants de la Història de l’Art i reconvertir-les al cubisme.

La segona exposició, titulada “Retrats”, és  el resultat d’estudiar dos artistes: de l‘Andy Warhol del Pop Art, les formes planes i l’esclat de color; de l‘Ouka leele, artista madrilenya dels anys 80, la temàtica i el concepte de les fotos.

Tot seguit teniu les fotografies de les exposicions:

 

Visual I Plàstica 4t ESO

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Visita al Hub de Barcelona

Els alumnes de les assignatures optatives de  4t d’ ESO  de Visual i Plàstica van anar el 8 de novembre al museu del disseny de Barcelona HUB.
Els alumnes van poder gaudir dels edificis que hi ha a la Plaça de les Glòries com la torre Agbar o el Teatre Nacional de Catalunya i ja dins del museu van fer un recorregut pel disseny de producte del s. XX i també van  fer un taller  on van poder analitzar la funció i la forma d’ objectes quotidians.

Podeu veure més imatges en aquest enllaç:

Visita al HUB

 

Exposició de treballs d’alumnes de 4t d’ESO

Dijous, 12 de maig, a les 19.30 es va inaugurar  l’ exposició: RECORREGUTS ARTÍSTICS dels alumnes de les optatives de VISUAL i PLÀSTICA de 4t d’ESO. Aquesta exposició pretenia ser un recull dels treballs que aquests alumnes han realitzat al llarg del curs.
Personalment, ens vam sentir molt acollits pels alumnes d’altres cursos i d’altres optatives, pels  exalumnes, pels  professors, direcció, familiars, membres de l’ajuntament i en Lluís Albertí, director del Museu-Arxiu de Can Caralt.
Entre tots es va crear un ambient de caliu i un espai de comunicació entre el centre, les famílies i el poble.

“Una manifestació de talent, creativitat, tècnica i entusiasme dels alumnes de 4t…..”

IMG_9545

Podeu veure totes les fotos de l’exposició fent clic aquí.

Sortida a Madrid – Alumnes de VIP de 4t ESO

Amb els alumnes de la matèria optativa de Visua i Plàstica de 4t ESO hem realitzat aquest viatge agradable, acollidor… Un dia sencer a Madrid!!   Amb l’AVE com a transport. Un dia especial i productiu passejant pels indrets de la Capital. La visita tan esperada al Museo del Prado, a on es troben llegendes de pintura sobre tela i  finalment  al Parc del ‘Retiro’, el millor lloc on acomiadar la sortida.

IMa_1

Podeu veure més imatges fent clic aqui.