Festival de Nadal

Com cada any, l’últim dia del primer trimestre, enguany 22 de desembre, es va cloure el trimestre amb el festival de Nadal que organitza el primer curs de batxillerat sota la supervisió i direcció de la coordinadora de batxillerat, Victòria Serra, i els tutors de grup, Jordi Casas  i Pilar Portero. En aquesta edició, el motiu conductor de l’acte van ser les pel·lícules de Disney, A continuació us deixem la galeria fotogràfica de l’activitat.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Eleccions al Consell Escolar – sector alumnes

El passat dijous 1 de desembre, els alumnes de l’Institut Llavaneres van escollir els seus representants en el Consell Escolar.

Hi van haver 5 candidatures per a cobrir 2 vacants.

D’un cens de 583 alumnes, van votar lliurament 383. La qual cosa representa un 65,69%.

Els escollits van ser: Paula García i Nadín Bennouna.

Des del Centre els hi enviem la nostra sincera felicitació!

 

Eleccions Al Consell Escolar

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Alba Hidalgo, subcampiona d’Espanya de Bike Trial

Felicitem l’alumna Alba Hidalgo, de 4t d’ESO, que s’ha proclamat subcampiona d’Espanya en categoria Elit Femení de Bike Trial. El campionat, la I Copa d’Espanya de Trialbici, s’ha disputat aquest cap de setmana a Cala Cortina, Cartagena.

La I Copa d’Espanya de Trialbici, disputada a la platja urbana de Cala Cortina, ha estat a organizada pel Club Trialbici de Cartagena, en col·laboració amb la Federació de Ciclisme de Múrcia i l’Ajuntament de Cartagena.

Alba Hidalgo té 15 anys i acumula èxits des del 2013, quan va aconseguir la medalla de plata en el Campionat d’Espanya de Trial, en categoria cadet. L’any 2014 va guanyar en la final de la Copa Catalana de Trial en categoria elit femení, i el passat mes de març, va obtenir el bronze en la primera prova del Campionat de Catalunya de Bike Trial 2015.

 

 

AMPA: concurs per trobar un logo

El concurs convocat per l’AMPA per tal de trobar un logo ha tingut un guanyador: Eric Beade, que ha guanyat el premi al millor disseny del logotip per l’AMPA. El disseny s’ha treballat a les classes de Visual i Plàstica. Moltes felicitats!!!!

Eric Beade, guanyador del concurs
Eric Beade, guanyador del concurs
El nou logo de l'AMPA de l'Institut Llavaneres
El nou logo de l’AMPA de l’Institut Llavaneres

Activitats del mes de maig

  • El dijous 7 de maig els alumnes de 3r d’ESO van a Jalpiaventura a Arenys de Munt. De 8,00h a 9,00h fan classes normals.
  • El dissabte 9 de maig s’organitza una sortida a Port Aventura oberta a tota la comunitat educativa.
  • El dia 12 de maig els alumnes de 1r d’ESO visiten les ruïnes romanes d’Empúries.
  • El dia 12 de maig de 9 a 10h alguns alumnes de 4t d’ESO participen en el concurs “Big Challenge 2015 English Contest”.
  • Del 12 al 19 de maig és el període de preinscripció de batxillerat i cicles formatius pel curs 2015 – 2016.
  • Del dia 22 al 28 de maig es realitza el viatge a l’Alguer amb un grup d’alumnes de 2n de batxillerat.
  • Durant la primera setmana del mes de maig els alumnes de 2n de batxillerat fan els exàmens de la tercera avaluació i posteriorment les activitats de recuperació.
  • El 29 de maig finalitza el període lectiu pels alumnes de 2n de batxillerat.

El silenci expressà més que les paraules

Els alumnes de ciutadania i els de religió de tercer han volgut expressar el seu condol per l’accident succeït ahir als Alps.

Els alumnes tenien per una banda un sentiment de tristesa, ja que uns quants coneixien alguna víctima i per altra banda un sentiment de ràbia per alguns comentaris inapropiats en el Twitter sobre els catalans… Hem treballat aquest sentiment i hem establert la diferència entre gent i persones.

L’activitat tractava de fer un avió de paper per alumne i expressar en aquest una frase o frases el què pensaven i sentien.

Després hem baixat al vestíbul i tots a l’hora han llençat els seus avions enlaire….

Un cop acabada aquesta activitat tots plegats hem realitzat un mural amb els avions de paper de colors simbolitzant les persones que viatjaven en ell i un avió més gran (cedit per en Jordi Basela, alumne de tercer), Què significa el record d’aquelles persones que ja no estan i que quedarà per sempre en la memòria col·lectiva i en la dels seus familiars.

Carme Javaloy

 

 

Activitats del mes de març

Aquestes són les activitats realitzades al llarg del mes de març:

 

A partir del dimarts 2 de març i fins el 16 de març vàrem poder gaudir de l’exposició “Jueus: Just like you” al vestíbul de l’institut.

Cartell de l'exposició

 

El dia 2 de març els alumnes de 4t ESO B van fer les proves cardiovasculars d’11,30h a 13,30h.

 

El dia 3 de març els alumnes de 2n de batxillerat van visitar el Born de Barcelona.

 

El dia 5 de març els alumnes de 1r de batxillerat que cursen física o mecànica o tecnologia industrial van fer una activitat al Tibidabo de Barcelona on estudiaren els processos físics i mecànics de cinc atraccions.

 

El dia 7 de març el centre va oferir el dia de portes obertes. L’horari erad’onze del matí fins a la una del migdia. Hi havia servei de cafeteria, i la jornada va ser un èxit.

 

El dia 9 de març els alumnes de 2n de batxillerat varen fer les proves cardiovasculars de 12,30h a 14,30h.

 

El dia 11 de març començava la inscripció de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà per aquells alumnes que compleixin 17 anys en aquest any i tinguin la intenció de cursar cicles formatius.

 

El dimecres 11 de març alguns alumnes de 4t ESO que fan l’optativa de Visual i Plàstica, varen anar a Madrid a visitar el Museu del Prado i el Reina Sofia.

El dimarts 10 de març els alumnes de 2n ESO D i E van a Canet de Mar a fer una activitat a l’escola de teixits i punts.

El divendres 13 de març van ser els alumnes de 2n ESO A, B i C els que anaren a Canet de Mar a fer l’activitat a l’escola de teixits i punts.

 

El dia 19 de març es fan les proves cangur per aquells alumnes de 3r o 4t que s’hagin apuntat. Les proves es realitzen al gimnàs.

 

Fins el 16 de març tot l’institut col·labora en la mostra literària que organitza l’Ajuntament de Llavaneres.

 

Del 16 al 20 de març els alumnes de primer de batxillerat tenen la setmana d’exàmens.

 

El dia 20 de març els alumnes de 2n de batxillerat assisteixen a l’obra teatral en català “Dos cafès”. Aquesta representació s’oferirà a la biblioteca de 9,00h a 11,00h del matí.

 

El dilluns 23 de març tot 2n d’ESO fa la sortida a St. Benet del Bages a visitar el monestir i la Fundació Alicia.

 

El dia 26 de març, 7 alumnes de 2n de batxillerat participaen en un concurs de geografia a la facultat de geografia i història, on participaran altres nois i noies de diferents instituts.

 

Campanya de recollida d’aliments

A iniciativa de l’AMPA, dimecres 18 de febrer es va fer l’acte de presentació de la campanya de recollida d’aliments que duu a terme la Fundació Banc d’Aliments.

El seu president, el sr. Eduard Arruga, i dues representants més al Maresme, l’Araceli i la Núria, varen explicar a tot l’alumnat d’ESO, reunit al gimnàs, quina és la situació per una banda de malbaratament de menjar, i per altra de necessitat.

A partir d’ahir i fins divendres 27 de febrer, es poden dipositar a les capses del vestíbul els aliments dels diferents grups.

Esperem comptar amb la col·laboració de tothom i poder retirar les caixes ben plenes!

Les caixes de recollida, al vestíbul de l'Institut

 

Desde l’AMPA volem agraïr als alumnes i a la direcció del centre la seva col·laboració. Estem molt contents del resultat, ja que s’han recollit prop de 100Kg de mejar molt variat, de pasta fins a llet passant per galetes i llegums. L’any vinent repetirem i esperem tenir més acollida i superar-nos.

Aquest és el llistat de tot el que s’ha recollit:

Llet 38 litres, oli 7litres, sucre 5 Kg, Arròs 21 Kg i mig, llegums 23 Kg, brou de pollastre 3 litres.

Conserves i varis:

17 llaunes de tonyina, 4 caixes de tomàquet fregit, 5 llaunes de tomàquet natural, 2 sobres de sopa, 2 yatekomo, 1 pot delicatessen, 1 llauna de d’escopinyes, 2 llaunes de fruita en almibar,1 bossa de dàtils, 1 d’orellanes, 2 turrons, 1 tableta de xocolata, 1 pot de cacao, 2 bosses de cereals, 2 paquets de galetes, 2 caixes de galetes de xocolata i 1 casera de taronja.

Et passo aquest escrit un fotomontatge per si vols publicar-ho a la web, com agraïment a tots els que ens heu ajudat a fer-ho possible.

Moltes gràcies!

L'AMPA agraeix la col·laboració de tothom en la recollida