Nadales a Mataró TV

Alumnes de 1r i de 2n d’ESO del nostre centre van participar en l’enregistrament de dues nadales als estudis de Mataró TV (m1tv), dijous passat. Sota les direccions respectives dels professors de música del centre, Nacho Cáncer i Enrique Díaz van interpretar una nadala d’origen alemany, força coneguda i traduïda a moltes llengües, interpretada en tres llengües i arranjada per a cor i instruments; i una altra nadala d’origen valencià. Si voleu saber els títols, us haureu d’esperar al dia de l’emissió, prevista per al dimecres 27 de desembre, a les 20:30h del vespre per aquesta televisió. També tindreu accés als enregistraments a partir d’aquell mateix dia d’emissió al web de Mataró TV: http://m1tv.xiptv.cat/

ESPEREM QUE US AGRADI!

Des del Seminari de Música, juntament amb els alumnes participants, us desitgem unes bones festes i un molt bon rotllo amb tothom aquest Nadal, tenint en compte els temps que vivim.

BON NADAL I BONA MÚSICA!

Santa Cecília 2017

Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, el departament de música de l’institut va organitzar, del 13 al 19 de novembre la setmana de la música.

Durant l’hora del pati es van fer mini-concerts de 20 minuts a càrrec dels alumnes de l’institut. Els alumnes de 1r i 2n de la ESO van interpretar temes a amb flauta dolça. Els alumnes de les assignatures optatives de música i alumnes que també assisteixen a l’escola de música de Can Queralt van interpretar diversos temes amb diferents combos. Interpretacions on es van poder gaudir peces musicals amb violins, saxos, guitarres, teclats, bateria…  Molta varietat i també molta qualitat.

Els alumnes de 4t de la ESO de l’optativa de tecnologia també hi van col·laborar amb la decoració de l’acte, realitzat un cartell lluminós amb forma de pentagrama fet amb leds de colors.

Sta. Cecília 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Concerts de Santa Cecília

Durant la setmana del 21 al 25 de novembre va celebrar-se a l’IES Llavaneres la setmana de la música, organitzada per l’àrea de música del Departament d’expressió del centre. Aprofitant la celebració del dia de Sta. Cecília, patrona de la música, tot l’alumnat que cursa alguna matèria de música va participar en aquesta celebració. Els actes van consistir en interpretar diferents peces musicals al hall de l’institut durant les hores de pati de cada dia de la setmana.

Cada grup d’alumnes va interpretar un parell de peces musicals, instrumentals i vocals, les quals van ser preparades al llarg del primer trimestre a les diferents classes de música de primer i de segon d’ESO. Vam tocar músiques populars amb diferents instruments i cançons pop, així com versions d’alguns èxits comercials dels darrers anys. A part de grups musicals de gran format, també varen participar alumnes solistes d’altres nivells educatius amb moltes ganes de participar-hi, així com grups d’alumnes del centre, els quals cursen estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Llavaneres.

Van ser cinc concerts molt variats en els quals es va donar a la música un petit protagonisme, traient-la de la seva aula i fent-la més present en la vida diària del centre, amb la participació activa dels alumnes.

Agraïm a tot l’alumnat participant i a tots els que van col·laborar  per la seva contribució en la promoció de l’ensenyament musical en l’etapa secundària i esperem tornar ben aviat als escenaris escolars d’altres celebracions del centre.

Nacho Cancer, professor de música.

A continuació us deixem algunes fotos:

Concert De Santa Cecília

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar