• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Exposició de treballs d’alumnes de 4t d’ESO

Exposició de treballs d’alumnes de 4t d’ESO

Dijous, 12 de maig, a les 19.30 es va inaugurar  l’ exposició: RECORREGUTS ARTÍSTICS dels alumnes de les optatives de VISUAL i PLÀSTICA de 4t d’ESO. Aquesta exposició pretenia ser un recull dels treballs que aquests alumnes han realitzat al llarg del curs.
Personalment, ens vam sentir molt acollits pels alumnes d’altres cursos i d’altres optatives, pels  exalumnes, pels  professors, direcció, familiars, membres de l’ajuntament i en Lluís Albertí, director del Museu-Arxiu de Can Caralt.
Entre tots es va crear un ambient de caliu i un espai de comunicació entre el centre, les famílies i el poble.

“Una manifestació de talent, creativitat, tècnica i entusiasme dels alumnes de 4t…..”

IMG_9545

Podeu veure totes les fotos de l’exposició fent clic aquí.

iesllavaneres