Menu

Sortida La Granja 1r i 2n ESO

5 octubre 2017 - CURS 2017/2018
Sortida La Granja 1r i 2n ESO

Som una classe, som un equip!

El passat divendres 22 de setembre els alumnes de 1r d’ESO vam anar d’excursió a “La Granja” a Santa Maria de Palautordera per realitzar activitats que reforcessin la nostra cohesió de grup.

Després de poc més de mitja hora d’autocar vam arribar a “La Granja”. Situat en un entorn rural, envoltat de boscos i camps de cultiu, trobem un centre educatiu amb l’aparença d’una granja convencional (amb cavalls, emús, gallines, cabres, ovelles, un gall d’indi…) on un equip de professionals especialitzats en l’educació emocional realitzen activitats que tenen com a objectiu fomentar la coneixença i la confiança entre els nous companys.

Va ser un dia molt intens, vam fer moltes activitats i totes molt divertides; personalment de les que més vaig gaudir van ser de “els esquís en grup” i “el mega sac”.

Els esquís en grup, consistia en coordinar-se per a aixecar, tots a la vegada, uns grans esquís de fusta que dúiem lligats als peus, al principi era força difícil coordinar-nos, però després d’unes quantes patacades, vam aconseguir avançar fins a la línia de meta. A l’activitat del “mega sac”, havíem d’entrar en un sac gegant i anar fent saltets a la vegada per arribar a la meta abans que l’altre equip.

En aquesta sortida vam aprendre que fer les coses en equip és molt més fàcil, davant una dificultat sempre hi ha algú que té una bona pensada, i sobretot molt més divertit!! 😃

Pau Higueras 1r ESO A

Sortida La Granja 2017

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Etiquetes: