Menu

Testimoni, denúncia, història, identitat, memòria…

25 novembre 2017 - CURS 2017/2018
Testimoni, denúncia, història, identitat, memòria…

Tot això en format de teatre documental i narrat en primera persona

Uns poquets alumnes de l’institut, acompanyats de professors i familiars, vam anar divendres 24 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya a veure una peça teatral sorprenent i colpidora, Clàudia, la història real de l’argentina Clàudia Poblete, explicada per ella mateixa. Clàudia, dona educada en un entorn militar, s’assabenta als 21 anys que és filla de desapareguts. Els fills, ara pares, passen a ser els seus apropiadors i es converteixen en “no-pares”.

Fets reals i punyents que van marcar un punt d’inflexió a l’Argentina i que van suposar revisar la història col·lectiva d’un país i també les històries particulars.

Etiquetes: