Menu

Nadales a Mataró TV

18 desembre 2017 - CURS 2017/2018
Nadales a Mataró TV

Alumnes de 1r i de 2n d’ESO del nostre centre van participar en l’enregistrament de dues nadales als estudis de Mataró TV (m1tv), dijous passat. Sota les direccions respectives dels professors de música del centre, Nacho Cáncer i Enrique Díaz van interpretar una nadala d’origen alemany, força coneguda i traduïda a moltes llengües, interpretada en tres llengües i arranjada per a cor i instruments; i una altra nadala d’origen valencià. Si voleu saber els títols, us haureu d’esperar al dia de l’emissió, prevista per al dimecres 27 de desembre, a les 20:30h del vespre per aquesta televisió. També tindreu accés als enregistraments a partir d’aquell mateix dia d’emissió al web de Mataró TV: http://m1tv.xiptv.cat/

ESPEREM QUE US AGRADI!

Des del Seminari de Música, juntament amb els alumnes participants, us desitgem unes bones festes i un molt bon rotllo amb tothom aquest Nadal, tenint en compte els temps que vivim.

BON NADAL I BONA MÚSICA!

Etiquetes: