Menu

Sortida a la Neu 3r ESO

19 març 2018 - CURS 2017/2018
Sortida a la Neu 3r ESO

EL PORT DEL COMTE

El 5, 6 i 7 de febrer es va realitzar una sortida a la neu amb els alumnes de 3r de l’ESO a l’estació d’esquí del Port del Comte.

L’expedició es va trobar amb una nevada històrica, amb un gruix de neu de gairebé 1 m d’alçada, que va fer trontollar l’arribada a les pistes. Els alumnes van haver d’estar-se fins l’hora de dinar aturats a Solsona fins que les condicions meteorològiques fossin les òptimes per seguir el camí sense cap perill.

Un cop arribats al refugi tot va anar sobre la seda, i es van poder gaudir de les activitats programades: caminada amb raquetes de neu, esquí alpí o snowboard, i esquí de fons. Tot amb un paisatge bucòlic i una neu immillorable.

Sortida A La Neu 3r ESO

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank