Revista de l'IES Llavaneres

Revista en format digital

Jornades Culturals 2018

Durant els dies 7, 8 i 9 de febrer l’activitat habitual de l’institut s’ha vist alterada per la realització de les jornades culturals (el dimecres 7 i el dijous 8) i la celebració del carnaval (el divendres 9). Els dos primers dies, mentre els alumnes de segon de batxillerat feien la presentació del seu Treball de Recerca i els de primer de batxillerat estaven de viatge a Itàlia, la resta de cursos han deixat els llibres i les classes per tal d’assistir a xerrades i tallers de temàtica molt diversa.

En els següents enllaços podeu accedir a les galeries fotogràfiques d’aquestes activitats:

Tallers i xerrades

Classe més culta

Concurs de comparses de carnaval

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2019 Revista de l'IES Llavaneres

Autor Anders Norén