Menu

Visita a les Coves del Toll

3 abril 2018 - CURS 2017/2018
Visita a les Coves del Toll

Moià, 29-11-2017.

El passat mes de novembre els alumnes i professors de C. Socials de 1r d’ESO vam viatjar fins al Moianès per tal de consolidar els nostres coneixements sobre la Prehistòria que, prèviament, ja havíem treballat a classe i, que en breu, reforçarem en un projecte interdisciplinar de fi de trimestre.

Vam visitar les coves neolítiques, vam entrar en cabanes reconstruïdes de l’època, vam aprendre a fer foc, vam analitzar cranis dels nostres avantpassats i, fins i tot, vam caçar amb la tècnica del tir en arc, com feia la gent del paleolític. Això sí, els animals eren de mentida.

De tot això us en deixem un assortit de fotos com a testimoni de la nostra experiència. Esperem que en gaudiu; nosaltres ja ho vam fer!!!

Visita A Les Coves Del Toll

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank