Menu

LA CLASSE MÉS… 1r ESO C

6 febrer 2019 - Uncategorized

1. C

Dimecres 31 d’Octubre vam anar a fer una entrevista als alumnes de 1rC per saber com havia sigut la arribada al institut:

Ells van opinar sobre les altres classes i ens van dir que els de 1r A són els més intel·ligents,  els de 1r B, són els que és distreuen amb més facilitat  i per ultim nosaltres ens definim com els perfectes .

Després  els hi vam preguntar per la tutora que es la Yolanda Pomar, i ens van explicar que estaven molt contents amb ella i vam aprofitar que la Yolanda estava davant per preguntar-li si li agradava la classe i ens va dir que estava molt contenta i es portaven molt be .

Ens van explicar que tenien moltes esperances en guanyar el carnaval i la classe mes culta perquè creuen que tenen el nivell suficient i que tenen bona relació entre ells.

Els hi vam preguntar per la granja i ens van dir que s’ho van passar molt be i que van tenir la oportunitat de coneixes millor entre ells.

Llavors els hi vam  preguntar que si preferien el cole o el insti  i ens van donar dos opinions:

-Una petita part de la classe prefereix el cole perquè esta millor decorat  i que nomes tenien un professor.

– L’altre gran part de la classe  prefereix el insti perquè hi ha cafeteria, acaben abans i tenen mes varietat de profes perquè amb un es avorrit.

Per ultim ens van dir que ells preferien començar el inti a la edat que tenen (11-12) que a la edat que es començava abans (14-15) perquè creuen que son lo suficientment madurs i que ja estan preparats per aquesta nova etapa.

Des de la revista del ies llavaneres  els hi desitgem molt bona sort i que so passin molt be!!