Revista de l'IES Llavaneres

Revista en format digital

jornades esportives

JORNADES ESPORTIVES

Aquest mes, dia 5 d’Abril, els alumnes de 4rt van voler celebrar la diada esportiva per a tots els alumnes de la ESO.

Es van organitzar en 3 grups, per a cada curs, i després es dividien en grups de 4 o 5 persones, escollien una activitat esportiva i la anaven repetit fins que hagues passat tot el curs que els hi pertoques ( 8.00 – 10.00 h).

Les activitats van ser:

-1r ESO:

2n ESO:

 

3r ESO:

Després van haver 3 activitats concretes; zumba, futbol, volleyball i pinpon. Els de futbol van anar al camp de llavaneres per practir-lo, mestres que els que van escollir zumba, volleyball i pinpon, es quedaven al centre.

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Revista de l'IES Llavaneres

Autor Anders Norén