Revista de l'IES Llavaneres

Revista en format digital

SORTIDA A LES COVES DE SERINYÀ

Projecte Interdisciplinar 1r ESO.

 

Dilluns 28 i dimarts 29 d’octubre tots els grups de 1r d’ESO hem visitat el Parc de les coves prehistòriques de Serinyà, a prop de Banyoles. Aquestes coves tenen un gran valor patrimonial perquè han permès descobrir moltes restes de neandertals i dels primers homo sapiens que van ocupar el nostre territori fa més de 20.000 anys. 

 

La sortida formava part del projecte interdisciplinar relacionat amb l’arqueologia que hem dut a terme a les classes de socials i d’expressió (visual i plàstica). L’alumnat de 1r d’ESO, gràcies a l’excel·lent guiatge de les responsables del parc, ha gaudit de la visita a les coves i especialment del taller en què han hagut de treballar com arqueòlegs.

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Revista de l'IES Llavaneres

Autor Anders Norén