Revista de l'IES Llavaneres

Revista en format digital

EXPOSICIÓ MEGÀLITS

Departament de Ciències Socials i Departament de Visual i Plàstica.

Els alumnes de 1r d’ESO han treballat durant dues setmanes en el projecte interdisciplinar “Treballem com arqueòlegs” elaborat conjuntament per els departaments de Socials i d’Expressió (Visual i Plàstica). En aquest projecte els alumnes han creat petites maquetes de diversos monuments arqueològics així com les seves representacions en dibuix dièdric. Cal remarcar que aquest treball he estat realitzat de forma cooperativa i transversal.

Posteriorment, els alumnes han mostrat les seves creacions al vestíbul de l’institut, a través d’una petita exposició anomenada Megàlits.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Revista de l'IES Llavaneres

Autor Anders Norén