Revista de l'IES Llavaneres

Revista en format digital

Festa de graduació 2010

El passat divendres, 11 de juny es va celebrar la festa de graduació de la promoció de batxillerat 2008-2010. Com es habitual els darrers anys, la festa va començar amb un sopar que va ser seguit dels parlaments i de la cerimònia de graduació.

El temps, que amenacava pluja, va fer que  la festa se celebrés al gimnàs que estava preparat com a menjador.

Ens vam aplegar prop d’un centenar de persones entre alumnes, pares, familiars, professors i representants de l’AMPA. Va presidir el sopar i la graduació l’Il·lm  alcalde de St. Andreu de Llavaneres, Sr Bernat Graupera.

Després del sopar es va dirigir als assistents el president de l’AMPA que es va presentar i va destacar la importància de l’acte com a culminació d’un procés d’estudi i esforç. El director de l’Institut va llegir dos correus d’exalumnes que posaven de manifest els canvis principals viscuts des que van abandonar l’institut i finalment l’alcalde de Llavaneres que es va referir a aquesta promoció que serà la segona del pla Bolonya i tindrà una titolació universitària que li permetrà moure’s per tot el món. Va destacar que a Llavaneres tots els centres educatius són públics i es va referir, també, a l’esforç de les famílies i de les administracions per aconseguir uns bons centres educatius. Va encoratjar els alumnes a retornar algun dia a la comunitat tot aquest esforç.

Els tutors van començar a cridar els alumnes a través dels famosos rodolins i un per un van anar pujant a l’estrada on van rebre l’orla i se’ls va imposar el barret.

Per acabar l’acte el professor Josep Calvet va interpretar acompanyat de la guitarra la cançó Palabras para Julia de José Agustín Goytisolo.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Revista de l'IES Llavaneres

Autor Anders Norén