EL TALLER DE RAP

El RAP és un gènere musical el qual està creixent actualment. Aquest gènere s’ha tornat molt popular entre els adolescents avui en dia i a nosaltres, els alumnes de 3r d’ESO ens van venir a fer un taller. Vam treballar la teoria i després vam posar en pràctica els continguts treballats mitjançant la creació d’una cançó conjunta.

 En general, l’experiència ha estat bé, amb els seus pros i contres. El fet de fer una cosa diferent a les aules ens va agradar, ja que vam poder desconnectar i trencar la rutina de les classes.

La part de teoria es va fer bastant llarga i pesada perquè ja ho havíem fet anteriorment a les classes de català, encara que ens va servir per a fer memòria del contingut. A l’hora de gravar va ser una mica  caòtic, ja que havíem d’entrar en petits grups i mentrestant havíem d’esperar a la classe practicant cadascun els seus raps. Tot i que també ens va agradar la idea de poder inventar i fomentar la nostra creativitat. 

Respecte als resultats creiem que van quedar molt bé, ja que l’equip de gravació era molt professional. Ens hagués agradat passar més temps gravant i preparant més a fons els nostres raps i manipulant material. Tot i que amb tres sessions vam tenir temps de acabar-ho i gravar-ho. 

En conclusió ens agradaria fer més tallers d’aquest tipus per a fomentar la nostre creativitat i donar a conèixer àmbits artístics i socials per a completar el nostre aprenentatge fent coses més pràctiques.