Sortida La Granja 1r i 2n ESO

Som una classe, som un equip!

El passat divendres 22 de setembre els alumnes de 1r d’ESO vam anar d’excursió a “La Granja” a Santa Maria de Palautordera per realitzar activitats que reforcessin la nostra cohesió de grup.

Després de poc més de mitja hora d’autocar vam arribar a “La Granja”. Situat en un entorn rural, envoltat de boscos i camps de cultiu, trobem un centre educatiu amb l’aparença d’una granja convencional (amb cavalls, emús, gallines, cabres, ovelles, un gall d’indi…) on un equip de professionals especialitzats en l’educació emocional realitzen activitats que tenen com a objectiu fomentar la coneixença i la confiança entre els nous companys.

Va ser un dia molt intens, vam fer moltes activitats i totes molt divertides; personalment de les que més vaig gaudir van ser de “els esquís en grup” i “el mega sac”.

Els esquís en grup, consistia en coordinar-se per a aixecar, tots a la vegada, uns grans esquís de fusta que dúiem lligats als peus, al principi era força difícil coordinar-nos, però després d’unes quantes patacades, vam aconseguir avançar fins a la línia de meta. A l’activitat del “mega sac”, havíem d’entrar en un sac gegant i anar fent saltets a la vegada per arribar a la meta abans que l’altre equip.

En aquesta sortida vam aprendre que fer les coses en equip és molt més fàcil, davant una dificultat sempre hi ha algú que té una bona pensada, i sobretot molt més divertit!! 😃

Pau Higueras 1r ESO A

Sortida La Granja 2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Premis de la lliga de futbol

Els equips guanyadors de la lliga de futbol que es fa cada dia a l’hora de l’esbarjo van ser els de les classes de 2n ESO B (campions) i 2n ESO C 1 (segon lloc).

Premis Lliga De Futbol

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Projecte reacciona

A continuació us deixem el vídeo fet pels alumnes de 4t d’ESO de la matèria optativa de Visual i plàstica per al Projecte Reacciona, titulat Realitat Invisible:

Realitat Invisible from Taller de Cinema on Vimeo.

Fotos del rodatge:

Rodatge Realitat Invisible

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Estampació de samarretes

Amb els alumnes de 2n d’ESO, el 3r trimestre hem estudiat la Indústria Tèxtil i Alimentària.
Aquí us deixem unes fotos del taller d’estampació i alguns dels seus resultats. Hem gaudit molt realitzant-lo i han quedat dissenys molt bonics!
 

Taller D’estampació

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Trobada amb components de l’Ajuntament

 

La trobada amb l’Ajuntament va ser una iniciativa de les assignatures de Ciències Socials, Valors i Ciutadania, Llengua Castellana i Religió, per als alumnes de segon d’ESO.
Des de les diferents àrees s’han treballat textos per tal de valorar la democràcia, com funciona la política estatal i local, el valor del respecte mutu, imprescindible per a la convivència i conscienciar-los del que significa ser un bon ciutadà. Els alumnes de segon C varen muntar el Parlament de la classe, activitat conjunta d’ ètica i religió, en què la classe es dividia en partits polítics i feien les seves propostes.
Com a cloenda d’aquestes activitats diverses ens va semblar adient que els nens experimentessin i participessin de la política local.
L’Ajuntament va accedir-hi encantat i hi van participar l’Alcalde, el Sr. Joan Mora, i diferents regidors del govern i l’oposició:  Joan Rubal, Albert Plana,  Carles Bartomeu,  Carles Sánchez, Lluís Nogueres i Raquel Begines
Vam fer una enquesta per tal de valorar l’activitat i la resposta dels nens va ser molt positiva i després de preparar un dossier vam jugar al Kahoot per a comprovar que ho havien assimilat.
Francament, tan la perspectiva de L’ajuntament com la dels professors i alumnes implicats va ser molt positiva i estem treballant de la mà per tornar-la a repetir l’any vinent.

Carmen Javaloy

Activitat Ciutadania I Valors

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Lliurament de premis de les proves “Cangur” i de fotografia matemàtica

El passat dimarts 30 de maig es van lliurar els premis de les proves cangur i del concurs de fotografia matemàtica . La relació de premiats és la següent:

  • Premis proves Cangur :

1r ESO: 1r premi, Laia Beltran; 2n premi, Magalí Alarcon; 3r premi, Pol Lendinez.

2n ESO: 1r premi, Daniel Torres; 2n premi, Àlex Ballester; 3r premi, Arnau Piqué.

3r ESO: 1r premi, Sergi Campuzano; 2n premi, Hugo del Rio; 3r premi, Carlos Alvarez.

4t ESO: 1r premi, Joan Francesc Bocanegra; 2n premi, Miquel Coll; 3r premi, Marc Turk.

1r Batxillerat: 1r premi, Arnau Martinez; 2n premi, Arnau Serra; 3r premi, Jorge Pedruzo.

2n Batxillerat: 1r premi, Marina Noguera; 2n premi, Aïna Sans; 3r premi, Rodrigo de la Torre.

  • Fotomat-categoria matemàtica:

1r cicle: Eric Navarro

2n cicle: Julia Gonzalez

Batxillerat: Iris Requena

  • Fotomat-categoria artística

1r cicle : Júlia Roca

2n cicle: Eduardo Chicote

Batxillerat: Iris Requena

 

Lliurament De Premis De Matemàtiques

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Alumnes premiats

L’alumne Sergi Campuzano Cabot de 3r ESO D ha rebut una menció d’honor de la Societat catalana de matemàtiques al quedar a la posició 46 de 15.067 participants a les proves Cangur del nivell de tercer de l’edició de 2017.

 L’alumne Ignasi Capdevila Sánchez de 2n BAT A ha obtingut l’accèsit al XIII Premi Terenci Thos i Codina de Treballs de Recaerca atorgat per l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Mataró/Grup d’Història del Casal pel seu treball: “Adolescència perduda. Testimonis de la lleva del biberó a Sant Andreu de Llavaneres” del curs 2015-16.

Enllaç al Grup d’Història del Casal amb la notícia.

Moltes felicitats a ambdós!!!

IMG_6132_1153x768-768x512 IMG_6151_1153x768-768x512

 

Una de robots

Els alumnes que cursen matèries de Tecnologia de 4t ESO i 1r de Batxillerat han fet uns petits robots mòbils. Els que han construït els de batxillerat avancen de manera autònoma evitant obstacles. Per altra banda, els construïts pels alumnes de 4t d’ESO són conduïts a distància per una App a través del telèfon mòbil. A l’hora del pati, ens han fet exhibicions de les dues màquines, unes avançant per una maqueta en forma de laberint, les altres, guiades pels alumnes, han jugat un partit de futbol.

Deixem aquí la galeria fotogràfica:

Robots

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar