Els alumnes de 3r de l’ESO han estat gaudint d’un taller sobre el gènere musical del RAP

Durant tres sessions de dues hores, amb l’ajuda d’uns rappers experimentats, els alumnes de les classes de 3r  han aconseguit crear els seus propis raps.

La primera sessió la van utilitzar per a fer un repàs conjunt de la teoria necessària per començar a elaborar-lo. Una vegada acabada l’explicació, van començar a rumiar els seus versos individuals mentres sonava de fons una base de RAP. 

La següent setmana, abans de posar-se a treballar amb els versos, van fer un petit concurs per posar a prova la seva capacitat de velocitat a l’hora de cantar un RAP. Tot seguit, van finalitzar els versos i els van exposar en petits grups per tenir l’opinió de més gent i així poder modificar petites coses. Finalment en Kovitch, el rapper que ens va ajudar durant aquella sessió, va passar per totes les taules per fer les últimes modificacions i fer fotos als versos que havíem escrit. 

L’últim dia va tocar dur a terme la gravació de tots el versos junts, per a crear la cançó. Per a fer-ho van haver d’utilitzar un equip de gravació. Van anar en petits grups a rapejar els versos que cadascú havia escrit. El resultat va ser magnífic i el taller va ser una gran experiència i aprenentatge pels alumnes.